Fimap fejemaskine - et rigtigt godt valg til nye eller brugte fejemaskiner

Har man et lager, så kommer man næppe uden om maskiner som en gaffel truck eller en fejemaskine, hvis der skal være orden og renlighed på et lager.
En ny HYUNDAI gaffeltruck kan være en ret kostbar investering, derfor nøjes mange i starten med at benytte sig af firmaer som tilbyder truck udlejning eller gaffeltruck service. Det at leje en truck er ofte betydelig billigere end at købe, især hvis der service med i aftalen. For nogle er det derfor billigere at leje en gaffeltruck i et år frem for at købe en. Men tjek altid om der er truck service med i prisen. For mere info læs vores artikel om – Ny eller brugt gaffeltruck

Er man ikke til leje, kunne man overveje at købe en brugt eltruck eller en brugt gas truck, da der også her er en del penge at spare i forhold til at købe ny. Jeg ville personligt få efter en brugt hyundai truck, da pris og kvalitet her passer rigtigt godt sammen.

Elstabler og palleløfter

Udover en gaffeltruck, kan der ofte være en god ide med en elstabler og en palleløfer på sit lager. Det er maskine som man ikke kommer uden om, med mindre det er tale om et meget lille lager. Også her vil det give god mening at investere i en brugt elstabler frem for en ny. Er du i tvivl om hvor du kan købe disse, kunne man lave en søgning på palleløfter køb, eller besøge et professionelt salgs/udlejnings firma som Dansk Materielservice. Overveje f.eks. en af de nye elektrisk palleløfter, mange af dem er faktisk overraskende gode.

Fimap gulvvasker og fejemaskine

En ting man ikke kommer uden om når man driver et lager er rengøringsmaskiner. Her er maskiner som en gulvvasker og en fejemaskine uundværlig. Den nye Fimap gulvvasker er virkelig en god maskine, som klare jobbet rigtigt godt. Så skal man have en ny gulvvaskere, så kunne det bestemt være en mulighed. Eller se efter en brugt gulvvasker
eller en brugt fejemaskine, her kan være penge at spare, hvis man ikke forventer de skal holde i 15-20 år fremover.
Fordelen ved netop at leje eller købe brugt, er at man får en billigere maskine som ofte holder i de næste 5-10 år alt efter stand. Derefter kan man når der er flere penge til det, opgradere til en nyere model. Så vil man gerne bare hurtigt i gang, uden at det skal koste en formue, så er leje eller købe brugt et glimrende valg.
Køber man f.eks. en brugt elektrisk palleløfter, kan man sagtens spare 30-50% frem for at købe en helt ny, så for mange giver det rigtig god mening.

Se mere på Hvilken fejemaskine skal jeg vælge?

Hvilket mærke i truck skal man købe?

Der er efterhånden en del mærker at vælge imellem, så skal man købe Linde, Toyota eller HYUNDAI når man skal ud og købe en ny truck? Det kan være lidt et svært valg, da alle af de 3 nævnte modeller er rigtig gode gaffeltruck. Er det tale om en fejemaskine ville jeg nok vælge en Fimap, da det p.t. er det bedste mærke til prisen. Snakker vi gaffeltruck er det et langt sværere valg, da Linde, Toyota og HYUNDAI alle laver nogle virkelig gode truck. Du går ikke galt i byen med nogle af de 3 her. Det svære valg er mere om det skal være en gastruck, eltruck eller diesel truck. Her kommer det an på hvor meget du skal bruge den, og til hvilke formål.